Понеділок, 06.05.2024, 22:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2014 » Грудень » 14 » Зворушлива зустріч
20:42
Зворушлива зустріч

 

Ми не чекали що така зустріч відбудеться. Нам, навіть, не приходило на думку, що на початку 21 століття в центрі Европи між двома сусідними державами буде війна. Ми всі стривожені та збентежені. Але під час свят, коли нам добре, ми завжди думаємо про наших воїнів з зони АТО.

         Цими днями до Купського НВК завітав колишний учень нашої школи, тепер майор міліції батальйону патрульної служби з м. Чернівців Петро Георгійович Цибуляк. 40 днів цей батальон побував в горячій точці нашої країни, там де зараз ідуть бої. Вони знаходились у місті Щастя Луганської області. Щастя!  Яка красива назва і яке тепер там нещастя.

         Лаконічно, змістовно, вразливо пан Петро розповідав про те, що вони зробили, як захищали, як воювали, про що мріяли, знаходячись там.

         Зворушливою до сліз була його розповідь про те, як троє бійців  батальйону відвідували один інтернат з м. Щастя.  Все, що було у них – пакети, закрутки, консерви, солодощі -  віддали цим дітям. У Петра Георгійовича була зустріч з цими дітьми. Їх запросили на  свято Осені. Від тої зустрічі він зберігає якнайдорожче, що є у його житті -  одну пару шкарпеток і два дитячі малюнки -  про мир, які подарували учні інтернату, що зараз, навіть, ходити по вулиці  бояться.

         Наш гість показував нам фотографії та  відео- ролик про будні і свята батальйону, якщо це можна назвати святом. Для школи він подарував український прапор з написом «Хто, якщо не ми – Коли, якщо не зараз». Тепер ми будємо зберігати цей прапор, як один з найдорожчих символів для нашої школи. Поруч буде і стенд з фотографіями від цієї незабутньої зустрічі.

         З нашої сторони ми подарували Петру Георгійовичу альбом для фотографій та символічну стрічку. Від учнів школи вручила та отримала подарунок Вероніка Цициу – голова учнівської ради.

Зустрічі бувають різними. Але ця зустріч  запамятається нам всім назавжди.  Ми  збережемо  фотографії з учнями, з вчителями, які ми зробили в цей незабутній день.

         Разом ми вирішили запросити його ще раз до нашої школи, а також через п. Петра передати допомогу для батальйону, що незабаром повернеться до зони АТО.

 

 

Переглядів: 485 | Додав: cristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів