Понеділок, 29.04.2024, 21:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2020 » Травень » 29 » Зі святом останнього дзвоника!
22:04
Зі святом останнього дзвоника!

Добігають останні травневі дні, які сповіщають про завершення навчального року. Цього року незвично для нас не відбудеться святкова лінійка, не продзвенить останній дзвоник.

Дзвоник сповіщав нас про початок уроку та його завершення.

У школі вас чекали уроки і книжки,

В світ пізнання неходжені дороги,

Дитинство ваше, мов вчорашній день,

Ось-ось майне крильми у темінь ночі,

Всі підійшли до першої межі –

Шкільним порогом звуть її в народі

І сльози, й пісня, й радість – все в душі,

А чого більше – перемірять годі.

          Ось і настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною. І тепер можливо, як ніколи ви відчуєте, що школа була для вас рідним домом дитинства і юності. Позаду всі уроки та перерви, пильне око вчителя, романтика першого кохання, шкільні злети і падіння, радість перших відкриттів.

Вам ніколи не забути своєї першої вчительки. Це вона взяла ваші тендітні рученята й повела за собою в чарівний світ знань, такий складний і незвіданий. Це на неї, добру й лагідну, дивилися ви з надією, у неї шукали захисту. Ловили кожне її слово, пильно вдивлялися в очі, шукаючи відповіді на всі запитання.

А далі ви переходили з класу в клас. Кожен предмет викладав вам інший вчитель.

Саме в школі ви зростали, мужніли, по-дорослому вчилися мислити. У школі знайшли перше кохання і вірних друзів. А ще школа подарувала вам хвилини спілкування з добрими і мудрими людьми – вашими вчителями. Позаду шкільні свята, відкриті уроки, які ніколи не зітруться з вашої пам’яті.

Одинадцять років – це багато чи мало? Мабуть те і інше. Мало порівняно з тим, що буде попереду. Попереду у вас іспити. Вже завтра ви робите крок у доросле життя, яке готує для вас чимало несподіванок та випробувань. Але я переконана, незважаючи ні на що, ви успішно подолаєте усі труднощі, здійсните усе задумане та досягнете нових вершин. І що б не чекало вас попереду, я закликаю вас зберегти на все життя щирість стосунків шкільної дружби та відданість рідній школі, своїм вчителям. За будь-яких обставин залишайтеся вірними собі, своїй мрії, своїм сподіванням. Слухайтеся серця, ніколи не сумнівайтеся у власних силах і не бійтеся бути найкращими.

Щиро вітаю вас із завершенням шкільного навчання! Нехай ваше майбутнє буде світлим, сповненим любові, нових досягнень та успіхів. Хай у житті вас супроводжують тільки добрі і щирі друзі, а ви будете надійною опорою для близьких.

Попереду у вас цікаве життя, а воно ніколи не буває легким. Будьте готові до будь-яких випробувань, будьте у житті чуйними, чесними, порядними людьми.   

 

 

Марія Василівна Овачук, класний керівник 11-Б класу.

Переглядів: 382 | Додав: olar_lida | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів