Субота, 04.05.2024, 15:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2015 » Березень » 29 » Волейболісти Купського НВК серед призерів району
18:02
Волейболісти Купського НВК серед призерів району

         Днями у приміщені Глибоцького ліцею відбулось нагородження переможців I дитячої Ліги з волейболу та фут залу (футбол які грають у спортзалі) району.

         Завдяки старанням методиста з фізичної культури з управління освіти М.Г. Ляха та директора Глибоцького ДЮСША П. Г. Стрельчука захід був проведений на високому рівні. Присутніми були  представники з спортивних шкіл, з обласного управління освіти, керівництво району та відомі спортсмени області.

         Волейболістки Купського НВК це команда дівчат з 9-ого та 10-ого класів під керівництвом вчителя фізкультури, вчителя вищої категорії, старшого вчителя нашої школи Петра Петровича Марку здобули 3 місце серед інших команд району та стали бронзовими призерами Ліги.

         Взагалі спорт, заняття фізичної культури в наші школі завдяки старанням та професіоналізму Петра Петровича проводяться на високому рівні. Роки підряд у різних змаганнях як хлопці так і дівчата займають призові місця, приймають участь у всіх спортивних та туристичних заходах. Спорт - це запорука здоров’я, це хороший настрій, енергія, бадьорість, любов до життя…

         Всі присутні на урочистості вітали переможців, подякували вчителям за ту велику роботу що вони проводять, батькам за розуміння та підтримку. А ще говорили про роль спорту та таких спортивних змагань серед учнівської молоді, про підготовку до інших спортивних змагань, про їх роль для теперішньої молоді.  

         Всі призери як дівчата так і хлопці отримали медалі, грамоти, кубок та загальну грамоту для команди. Медалями та грамотами були нагороджені і всі вчителі переможних команд. Також всі отримали і спортивний м’яч для гри у фут залі.

         Наші купські дівчата сфотографувались на згадку з Олімпійським  чемпіоном нашої області Іваном Гешко. Присутнім був і інший відомий спортсмен області Георгий Мазурашу.

         Ми побажаємо всім молодим спортсменам нашої Буковини нових перемог та здобутків.

                 ЕЛЕОНОРА СКІПОР  

Переглядів: 460 | Додав: Vano | Теги: волейбол, Купський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів