Субота, 21.09.2024, 04:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2013 » Жовтень » 12 » В нашій школі завжди цікаво
23:50
В нашій школі завжди цікаво

Цікаво тому що постійно наші учні мають можливості прийняти участь в чомусь цікавому, підготувати та організувати під керівництвом своїх учителів різні позакласні заходи. Цими днями до Купського НВК завітав доктор філологічних наук, колишній викладач ЧНУ, голова обласного товариства репресованих п. Ілля Попеску. Спочатку він прочитав лекцію старшокласникам про роль мови у житті людини. Потім в актовому залі відбулася зустріч, тут була підготовлена виставка газет з матеріалами про шановного гостя. Сам він розповідав учням та присутнім вчителям про своє нелегке життя, адже був репресован у дитинстві разом зі своєю сім’єю. Також про навчання, карьеру, написані наукові праці, книги тощо.

Ті книги що були випущені нещодавно він представив всім. Про них ми писали у попередніх номерів наших газет. Пан Ілля поділився з нами планами на майбутнє а ще відповідав на запитання учнів.     

У другій частині нашого заходу на моє прохання до нас завітали учасники етно-фолькльорного танцювального колективу «Мугурел» з Нижньопетрівецького будинку культури. Приїхали вони разом зі своїм керівником, хореографом, директором будинку культури с. Нижні Петрівці п. Лариса Попеску – Кедик. В харних, національних костюмах, середня група учнів 5-10 класів танцювали понад 10 різних румунських народних танців. Це було чудово. Купські учні та вчителі були у захваті. Всім подякувала за чудове свято директор Купського НВК Марія Іванівна Лазурка.

Я особисто попросила пані Ларису приїхати раз в тиждень до нашої школи і вчити і купських дітей танцювати. Ми дуже вдячні дире

Чекаємо від них нових виступів і бажаємо успіхів.ктору ЗОШ №1 с. Нижні Петрівці п. Івану Змошу за те що завжди підтримує культуру і спільно співпрацюють школа та будинок культури. А ще велике спасибі батькам цих дітей які у всьому іх підтримують, розуміють, порадять.

Елеонора Скіпор

фото: на зустрічі у Купському НВК

Переглядів: 569 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів