Субота, 04.05.2024, 19:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2017 » Березень » 10 » У ритмах XXI століття
12:01
У ритмах XXI століття

У ритмах XXI століття

Щороку на районному рівні проводяться фестивалі-конкурси з танців. Якщо у минулому році ми проводили такий конкурс з народного танцю, а в цьому році прийняли участь на районному етапі обласного фестивалю-конкурсу сучасного танцю «У ритмах XXI століття».

            З Купського НВК  взяла участь танцювальна група «Dances Squad» (старша вікова категорія) з сучасних танців(керівник – Лідія Олар, заступник директора з виховної роботи Купського НВК).

            Дівчата  старших класів (9-их та 10-их класів) підготувалися добре та зайняли третє місце з чим ми і вітаємо. Від начальника управління освіти Глибоцького РДА  В. І. Барарюка отримали грамоту.

 

                              Поетичний конкурс

Цими днями у Глибоцькому районі відбувся поетичний конкурс «Читаємо вірші Юрія Федьковича». Мета цього конкурсу це популяризація мистецтва художнього слова, збагачення репертуару читців-декламаторів поезії Буковинського солов’я  Ю. Федьковича.

            З Купського НВК прийняв участь учень 8-ого «Б» класу Адріан Опаєць (керівник – Марія Овачук, вчитель української мови та літератури). Він зайняв третє місце. Ми його вітаємо та побажаємо успіхів у майбутньому.

           

              Знавці творів румунських класиків Ємінеску, Крянге, Александрі

Ще один конкурс відбувся цими днями у Глибоцькому районі в якому змагалися декламатори різного віку. З Купського НВК в цьому конкурсі прийняли участь декілька учнів. Учениця 6-ого класу Тетяна Морар прочитала вірш румунського класика М. Ємінеску «Маі ам ун сінгур дор» (Бажання) а потім заспівала пісню на слова великого класика «Пе линге плопіі фере соц» (Біля тополь я проходив…). Учні старших класів Костянтин Паликиржа (10) та Анна Алергуш (11) підготували літературно-музикально-поетичний діалог Міхай Ємінеску та Вероніка Міклє.

            Вокальна група старшокласниць (8, 10, 11класи)заспівали пісню «Сара пе деал» (У вечері на горбі) та пісню «Ємінеску се не жудече» (Ємінеску нас нехай осудить) на слова сучасного румунського поета з Молдови Григорій Вієру, до речи йому мало би виповнюватися цими днями 82 роки. Всі ці номери підготували з учнями вчителі румунської мови та літератури нашого НВК Лучіка Дущак та Марілена Зигря. Ми їм вдячні за цю велику роботу та сподіваємось що у них буде чимало хороших результатів у майбутньому.

                     Елеонора Скіпор

Переглядів: 464 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів