Понеділок, 29.04.2024, 12:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2014 » Квітень » 14 » Школа здоров'я» в дошкільному підрозділі
02:18
Школа здоров'я» в дошкільному підрозділі

 Питання формування, збереження, зміцнення здоров’я дітей – пріоритетне у діяльності дошкільного підрозділу Купського НВК. За роки роботи  в даному напрямку склалася чітка система фізкультурно – спортивної роботи в поєднанні з профілактичними, медико-оздоровчими заходами, яка забезпечує можливість набуття дитиною фізичних навичок і якостей та надання знань щодо  здорового способу життя. Створено необхідні умови для якісного проведення заходів з фізичної культури та оздоровлення дітей, укомплектована матеріально-технічна база. Впровадження інноваційних освітніх технологій щодо фізичного виховання та зміцнення дитячого здоров’я визначає нестандартність підходів до організації роботи всього колективу закладу.

 Педколектив набув певних знань, сформував досвід роботи, яким мав можливість поділитися в ході методичного об'єднання вихователів району 2 квітня 2014 року, тема якого була "Забезпечення рухової активності в повсякденному житті дошкільника.".

         В плані роботи семінару  пройшли заняття за технологією М.Єфіменка «Театр фізичного виховання і оздоровлення дітей дошкільного віку»: в  середній групі "Подорож до чарівного лісу" (вихователі Скіпор М.М., Гарага Ю.В.);  пластичний балет "Зоряні грації"  в молодшій групі (Опаєць М.І. та Березовська А.Г.). Вихователі старшої групи Дущак М.Г. та Голунга Л.Г. провели спортивне свято "Боцман та юнги".

         Також змістовними були і форми роботи з кадрами : "Круглий стіл" «Керування самостійною рухливою дяльністю дітей, організація активного відпочинку в літній період», проведений з педколективом закладу за авторською  розробкою Дуган М.В.  та майстер-клас "Нетрадиційні оздоровчі технології", проведений медичною сестрою Березовською С.А з учасниками семінару.

Директор НВК М.І.Лазурка проінформувала присутніх про   діяльність педагогів закладу та результативніть їх праці.

 

 

 

Переглядів: 656 | Додав: cristian | Теги: дошкільний підрозділ, Купський НВК, Школа здоров'я» в дошкільному підро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів