Неділя, 05.05.2024, 20:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Районний семінар вчителів молодших класів
16:15
Районний семінар вчителів молодших класів

         Вчителі 2-ого класу румунських шкіл Глибоцького району завітали до Купського НВК на черговий районний семінар.

         Вчителька 2-ого класу нашої школи М. Г. Опаєць провела відкритий урок з математики зі своїми вихованцями. Тема уроку  «Логічне та креативне мислення учнів молодших класів на уроках математики». Це був урок-подорож (у символічному розумінні) з космічною ракетою на всіх планетах нашої галактики. Зупиняючись на ту або іншу планету учні виконували одне математичне завдання:  рахували, множили, додавали, віднімали тощо. Все це супроводжувалось зображенням на екрані. Другокласники під мудрим керівництвом своєї улюбленої вчительки писали, малювали, працювали коло дошки, відповідали усно… Урок був насичений  додатковими матеріалами. Всі етапи сучасного уроку були проведені на високому рівні, разом зробили стінгазету та подивилися уривок з художнього фільму про старт ракети у космічний простір.

         Урок з математики був цікавим, доступним та корисним для всіх.

         У другій частині Маріана Георгіївна за допомогою учнів та батьків підготувала досить цікавий весняний захід під назвою «Прийшла весна – радощі нам принесла». Дві команди у весняних костюмах пташенят, квіточок, сонечко, тощо. Змагались, відповідали на різні питання,  співали, танцювали…

         У знак миру, щастя, доброти та щасливої Пасхи всім гостям подарували маленьке янголятко  ручного виготовлення.

         Гості відвідували шкільний музей, де я коротенько розповідала історію його створення та ознайомила присутніх з найважливішими експонатами та постійними виставками. Також показували  гостям і спортивні досягнення школи, здобуті завдяки праці вчителя фізкультури П.П. Марку.

         Під час обговорення всі вчителі дали високу оцінку проведеного семінару, оцінили високий професіоналізм вчительки, підготовку учнів до уроку, підтримку батьків та всього колективу. Директор школи, М. І. Лазурка відмітила, що у нашому колективі дружні стосунки.  Подякувала всім, особливо вчительці, за її щоденну працю, адже таких результатів не досягаються за один день.

Методист молодших класів відділу освіти Глибоцького РДА Є. М. Леонтій подякувала всім працівникам школи за їхню плодотворну працю.  

         Такі семінари завжди цікаві та корисні.

                                     Елеонора Скіпор

Переглядів: 591 | Додав: Vano | Теги: Купський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів