Понеділок, 06.05.2024, 10:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Наші вчителі працюють та досягають хороші результати
17:24
Наші вчителі працюють та досягають хороші результати

         Атестація для вчителів це важливий етап  в його роботі.

         Цього року у Купському НВК проходили атестацію чотири вчителі та одна вихователька. Це вчителька початкових класів В. В. Марку,  педагог з багаторічним стажем, вчителька румунської мови та літератури Л. В. Дущак, також досвідчений вчитель, вчитель історії П. В. Морар та молодий вчитель фізики С. В. Скіпор та вихователька ДНЗ М. Г. Дущак.

         Атестаційна комісія та інші вчителі мали змогу побувати та оцінювати працю та старанність своїх колег.

         Так у третьому класі Віоріка Василівна проводила урок математики «Додавання та віднімання трьохзначних чисел». Вчителька використовувала дуже багато додаткового матеріалу. Вона «запрошувала» в гості і казкових героїв Червону Шапочку, Пінокіо, Незнайку які також оцінювали знання учнів. Всі в класі багато працювали, вирішували, писали, відповідали усно… Одним словом урок пройшов на дуже високому рівні.

         ЇІ колега Лучіка Василівна Дущак провела відмінний урок з літератури у п’ятому класі. По програмі у них був письменник Іоан Александру Бретеску Войнешть з твором «Пуюл». Діти і хором і окремо відповідали, працювали у групах, з карточками, на дошці. У «творчому ательє» діти малювали персонажі з повісті, написали листи  до улюблених героїв. Лучіка Василівна використовувала і  мультимедійну презентацію з уривками з повісті. А мораль уроку  - зробили самі учні  - батьків треба слухати.

         Наш вчитель історії Петро Васильович Морар давав відкритий урок у 7-А класі з історії. Досить цікава тема «Утворення Галицько – Волинської держави». Вчитель використовував карти, таблиці, наочний матеріал. Він ставив багато питань, діти писали цифри, дати у зошитах, відповідали усно та письмово, писали на дошці.

         Досить складний урок з фізики у 9 – ому класі провів молодий вчитель з фізики С. В. Скіпор на тему «Електричний струм у рощинах».

Сергій Васильович зробив з учнями  і фізичний експеримент електроліз, використовував і мультимедійну презентацію, учні писали, відповідали.

         Досить цікаве заняття провела у дитячому садочку вихователька М. Г. Дущак.

         Перші троє вчителів підтвердили  свою вищу категорію. Молодий вчитель Сергій Скіпор отримує спочатку другу категорію. Підтвердила свою категорію вчитель-спеціаліст і вихователь Марія Дущак.

         Після уроків, вчителька румунської мови Л. В. Дущак в актовому залі НВК показувала всім учням та вчителям школи позакласний захід «Джерела бажання» де учні 7-ого А та 11-ого класів у національних костюмах презентували чудовий концерт. Він був присвячений трьом великим класикам румунської літератури М. Ємінеску, В. Александрі та І. Крянге. Їм була  присвячена і виставка в актовому залі. Наші учні також співали, читали вірші про рідне село, Буковину. Лучіка Василівна коментувала все що проводилось. На екрані  весь час ми мали змогу побачити уривки з творів всіх класиків, про рідний край.

         Всі уроки, захід були проведені на високому рівні що свідчить про ту велику роботу що докладають наші педагоги.

Переглядів: 469 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів