П`ятниця, 03.05.2024, 08:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2015 » Лютий » 22 » Майдан залишиться в наших серцях
15:51
Майдан залишиться в наших серцях

 

Колись це буде сторінка історії у підручниках. Майдан. Це слово тепер звучить не на папері. Ні в телевізійних передачах. Це слово звучить в наших серцях та в нашої пам’яті.

Майдан! Небесна Сотня! Україна! Герої не вмирають! Ці слова стали символом гідності, мужності, пам’яті, героїзму…

      

   У зв’язку з річницею подій на Майдані у всіх закладах країни проводились та проводяться ряд заходів присвяченим цім подіям.

         У Купському НВК на протязі тижня провели різні заходи . Насамперед ми підготували виставку газет, журналів, буклетів, малюнків, фотографій з цією тематикою. Всі учні школи мали можливість з нею познайомитись. У всіх класах були проведенні так названі Уроки пам’яті. Класоводи та класні керівники провели бесіди та дискусії. У всіх класних куточках е патріотичний розділ  де розміщенні різні дані (фото, інформації, повідомлення, символічні стрічки, вірші та пісні). У майже всіх класах учні вивчили та декламували під час проведення класних годин вірші на патріотичну  тематику. На початку кожного робочого дня на протязі цілого тижня перед початком першого уроку ми шанували пам'ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

         Біля патріотичного стенду нашої школи всі учні запалили свічки та шанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні АТО.

Цими днями ми згадали ту незабутню зустріч з майором міліцій патрульної служби, нашого односельця та колишнього учня нашої школи Петра Цибуляка. Фотографії що ми зробили тоді на пам'ять та ті матеріали що були надруковані у засобах масової інформації а також прапор привезений з зони АТО всі зберігаються в нашій школі поруч з нашим патріотичним стендом. Всі учні та вчителі школи переглянули фільм про події Майдану 2014 року.

        Елеонора Скіпор

            На фото: Старшокласники запалили свічки біля символічної могили всіх репресованих та постраждалих під час сталінських репресії у селі Купка.

Учні 4-ого  класу переглядають матеріали присвячених подіям на Майдані. Голова учнівської ради Вероніка Цициу читає вірш нашої буковинської поетеси Віри Китайгородської «Не бийте свій народ». Учні 11-ого класу шанують пам'ять всіх загиблих хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 610 | Додав: cristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів