Неділя, 28.04.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2020 » Лютий » 20 » Майдан – сторінка історії
22:13
Майдан – сторінка історії

Щороку, 20 лютого ми вшановуємо пам'ять героїв Небесної сотні.

Майдан! Небесна Сотня! Україна! Герої не вмирають! Ці слова стали символом гідності, мужності, пам’яті, героїзму…

          У зв’язку з річницею подій на Майдані у всіх закладах країни проводились та проводяться ряд заходів присвячених цим подіям.

          У Купському НВК протягом тижня було проведено різні заходи. Насамперед ми підготували виставку газет, журналів, буклетів, малюнків, фотографій про трагічні події. Всі учні школи мали можливість з нею познайомитись. Ми підготували три виставки у бібліотеці, музеї та у коридорі школи. Активно долучилися до підготовки всіх цих виставок та заходів члени учнівського самоврядування, члени гуртка «Юні музеєзнавці» та літературного гуртка. У всіх класах були проведені Уроки памяті. Класоводи та класні керівники провели бесіди та дискусії. У всіх класних куточках е патріотичний розділ  де розміщенні різні дані (фото, інформації, повідомлення, символічні стрічки, вірші та пісні, спогади). У багатьох класах учні вивчили та декламували під час проведення класних годин вірші на патріотичну тематику. На початку кожного робочого дня протягом цілого тижня перед початком першого уроку ми шанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

          Цього року, як і у попередні роки всі учні та вчителі подивилися відеосюжет, що нагадав присутнім хронологію тих героїчних та незабутніх подій. Вони залишаться назавжди в пам’яті людської.

          Біля каплички, що знаходиться неподалік від нашої школи члени учнівського самоврядування запалили свічки та шанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні АТО.

          Ці заходи виховують у дітей любов до рідної країни, до своєї землі, повагу до людей що захищають нашу державу, гідності та гордості, мужності та відваги.  

        Елеонора Скіпор

Переглядів: 282 | Додав: olar_lida | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів