Четвер, 02.05.2024, 06:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Майдан – сторінка історії
17:19
Майдан – сторінка історії

Майдан! Небесна Сотня! Україна! Герої не вмирають! Ці слова стали символом гідності, мужності, пам’яті, героїзму…

         У зв’язку з річницею подій на Майдані у всіх закладах країни проводились та проводяться ряд заходів присвяченим цім подіям.

         У Купському НВК на протязі тижня провели різні заходи . Насамперед ми підготували виставку газет, журналів, буклетів, малюнків, фотографій з цією тематикою. Всі учні школи мали можливість з нею познайомитись. Ми підготували три виставки у бібліотеці, музею та на коридорі школи. Активно долучилися до підготовки всіх цих виставок та заходів члени учнівського самоврядування, члени гуртка «Юні музеєзнавці» та літературного гуртка. У всіх класах були проведенні так названі Уроки памяті. Класоводи та класні керівники провели бесіди та дискусії. У всіх класних куточках е патріотичний розділ  де розміщенні різні дані (фото, інформації, повідомлення, символічні стрічки, вірші та пісні, спогади). У багатьох класах учні вивчили та декламували під час проведення класних годин вірші на патріотичну тематику. На початку кожного робочого дня на протязі цілого тижня перед початком першого уроку ми шанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

         Біля каплички що знаходиться неподалік від нашої школи члени учнівського самоврядування запалили свічки та шанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні АТО.

Цими днями ми згадали ту незабутню зустріч з майором поліцій патрульної служби, нашого односельця та колишнього учня нашої школи Петра Цибуляка. Фотографії що ми зробили тоді на пам'ять та ті матеріали що були надруковані у засобах масової інформації а також прапор привезений з зони АТО всі зберігаються в нашій школі поруч з нашим патріотичним стендом.

         Ці заходи виховують у дітей любов до рідної країни, до своєї землі, повагу до людей що захищають нашу державу, гідності та гордості, мужності та відваги.  

        Елеонора Скіпор

            На фото: Члени учнівського самоврядування запалили свічки у каплички та біля символічної могили всіх репресованих та постраждалих під час сталінських репресії у селі Купка. Біля виставки що на коридорі школи.

Переглядів: 393 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів