Вівторок, 30.04.2024, 21:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2018 » Травень » 24 » La revedere clasa 4-a
13:47
La revedere clasa 4-a

În școlile din regiune au loc serbările de rămas bun ale elevilor clasei a 4-a.

            O asemenea serbare a devenit tradițională la CIE Cupca. Anul acesta 16 elevi ai clasei a 4-a într-o atmosferă solemnă și puțin nostalgică și-au luat rămas bun de la etapa începătoare, dar și de la prima învățătoare, doamna Mariana Opaiț.

            Pe scena sălii de festivități a CIE Cupca în haine de sărbătoare, cu aceeași atmosferă în suflet, au recitat, au cântat, au înscenat momente vesele din viața școlară, au revocat anii de școală. Lângă scenă au fost moderați și îndrumați ca întotdeauna de harnica și buna lor învățătoare doamna Mariana Opaiț. Frumos, cu emoții în glas, doamna învățătoare a vorbit în fața elevilor săi, a părinților, a tuturor celor prezenți. Le-a dorit succese la etapa următoare, le-a urat vacanță plăcută, iar părinților să aibă grijă și să-i susțină în toate ca și pănă acum.

            Părinții la rândul lor i-au mulțumit doamnei învățătoare, tuturor pedagogilor pentru că i-au susținut și îndrumat.

            Le dorim și noi numai bine, drum bun în urcușul spre etapa următoare, cea mijlocie, succese mari pe viitor, vacanță plăcută. Sperăm că prima învățătoare le va rămânea pentru totdeauna în suflet, așa cum a rămas pentru fiecare dintre noi, mereu neuitată și stimată pentru toată viața.

Свято для четвертокласників

Щороку учні 4-ого класу наших шкіл прощаються з молодшими класами та першою вчителькою.

            У Купському НВК це стало традицією.

            В актовому залі школи зібралися учні, батьки, вчителі. На сцені в святкових костюмах учні 4-ого класу, біля сцени їх перша вчителька М. Г. Опаіц. Чотири роки вона була для них другою мамою. Її син Богдан також вчиться у цьому класі. Так що для Маріанни Георгіївни це подвійне свято. Свято яке переплітається з ностальгією.

            Вони читали вірші, співали пісні, розповідали веселі історії з шкільного життя, інсценували шкільні моменти. Віршами та прозою подякували батькам за те що дали їм життя, виховували, та постійно про них піклуються, та переживають. Так само всі подякували своїй вчительці Маріанні Георгіївні за всю ту велику роботу, за всі ті заходи що проводила з ними на протязі чотирьох років. Перша вчителька для кожного з нас це друга матір, матір у школі. Вона ніколи не забувається.

            Емоційно вона виступила перед своїми учнями, перед батьками. Подякувала за розуміння та підтримку, побажала успіхів своїм учням у 5-му класі.

            Що ж побажаємо всім випускникам  4-ого класу успіхів у навчанні та сподіваємось що стануть справжніми людьми у житті. Здоров’я та успіхів, слухняних учнів та розуміння від батьків бажаємо невтомній та молодій вчительці М. Г. Опаіц.

                             Елеонора Скіпор, педагог-організатор Купського НВК

Переглядів: 360 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів