Неділя, 28.04.2024, 20:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2014 » Лютий » 27 » День відкритих дверей у Купському НВК
03:17
День відкритих дверей у Купському НВК


         Школа сьогодні – об’єкт пильної уваги і обговорення в соціумі. Батьків цікавить атмосфера, яка оточує дітей, і якість освіти. У Купському НВК уже стало традицією щорічно проводити День відкритих дверей в ході атестації педагогічних працівників школи. Зокрема 17.02.14 р свої уроки презентували вчитель української мови і літератури Тарица А.А., вчитель румунської мови та літератури Божеску О.П., вчитель біології Федорян М.М. та вчитель географії Чиківчук Д.Г.

         З цього приводу до школи завітали представники районного управління освіти: Лазурка С.І. – голова профспілки освітян Глибочини, методист з географії, Репіна О.М. – головний спеціаліст управління освіти Глибоцької РДА. Вони на ряду з членами атестаційної комісії НВК – (голова комісії: директор школи Лазурка М. І.) відвідали уроки цих педагогів та як підсумок провели обговорення за круглим столом. Вони вказали на позитивні моменти уроків та висловили свої поради, рекомендації щодо подальшої роботи, за що ми їм вдячні. Адміністрація школи, педагогічний колектив у дружній співпраці підтримали свої колег. Окрім відкритих уроків методисти відвідували урок у 9 класі (математика), вчитель Цугуй В.А., французьку мову у 11 класі вчитель Скіпор Е.Т. Крім цього відвідували спортзал, виставку спорт досягнень нашої школи, який у нас на ІІ поверсі нашої школи (відповідальний Марку П.П.). Завітали до шкільного музею, де ознайомились з експонатами та матеріалами музею. Також були на зустрічі з ветераном Афганської війни, відомим діячем нашої області Д.С.Федорча. Він провів цікаву зустріч з учнями старшокласниками, яка відбулася у актовому залі, ознайомились із надрукованими матеріалами наших гуртківців.

День відкритих дверей у школі зможе задовольняти інтереси всіх зацікавлених у цьому процесі. Такі заходи мають стати постійними, щоб не тільки знайомити всіх учасників, з життям установки, а й інформувати про всілякі реформи в сфері освіти. 






Переглядів: 574 | Додав: Vano | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів