Субота, 04.05.2024, 22:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2015 » Березень » 29 » День поезії у Купському НВК
19:10
День поезії у Купському НВК

Ми щороку проводимо це свято в нашій школі.

         За ці роки ми запрошували відомих людей нашого краю: Миколу Шапке – головного редактора районної газети «Новий день», Олександру Возняк – керівника літстудії «Витоки», відому поетесу краю, Галину Семенюк-Сисолєтину – керівника гуртка «Самодіяльна туристична пісня» від Глибоцького Центру Туризму, автор віршів та пісень, Ольгу Шевченко – директора літературно-меморіального музею ім. Домки Ботушанської та інших.

Цього року на наше прохання до нас завітала завідуюча бібліотеки села Просіка Глибоцького району, активний член літстудії «Витоки» та світлиці ім. Домки Ботушанської Родіка Зегря. Вона пише вірші українською, румунською, російською мовами.
         Пані Родіка  з задоволенням приїхала до нашої школи.  Просто та коротко розповідала про себе та про те як пише, про що пише, коли пише. Її вірші душевні, написані від щирого серця. Вона пише про пори року, про рідний край, про кохання, про рідних та близьких, про важливі події в нашому краї, на патріотичну тематику тощо.

         Схвильовано пані Родіка розповідала про її рідного сина,   який побував в зоні АТО та був поранений. Після госпіталю з м. Одеси він знаходиться на реабілітації вдома. Тепер йому краще, але поки що він ходить на костилях. Всім добровольцям, що воювали та воюють в зоні АТО п. Родіка

Зегря присвятила вірші на патріотичну тему.

         Члени літгуртка «Лемиіца» виступали перед гостею з циклом власних віршів та подарували їй Мерцішор – символ Весни, а ще символічний сувенір на згадку. Від нашого педколективу ми подарували невеликий пакуночок для сина.

         Ми подякували від щирого серця пані Родіці та запросили її відвідати наш шкільний музей. Тут вона сфотографувалась разом з членами гуртка «Юні музеєзнавці»та залишила нам у подарунок маленький кувшин та сувенірні  жовто-блакитні писанки. Зробила ще запис у книзі - відгуків

 та пропозицій.

                                  ЕЛЕОНОРА СКІПОР

Переглядів: 462 | Додав: Vano | Теги: Скіпор, день поезії, Купський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів