Субота, 04.05.2024, 21:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Буковинська осінь – осінь неповторна
17:55
Буковинська осінь – осінь неповторна

Буковинська осінь – осінь неповторна

Це особливе свято до якої ретельно готуються діти, долучаються батьки, допомогають вчителі та з нетерпінням чекають усі.

         У Купському НВК - це дуже очікувана та приємна подія.     Наші учні готують композиції, малюнки, аплікації, вірші, стінгазети... з осінньої тематики. Саме тут вони проявляють свої фантазії. Особливо добре все виходить саме тоді, коли батьки допомогають.

         Чого тільки не бачили ми тут: героїв улюбленних казок, лісових звірів та домашніх тварин, осінніх пейзажів, овочів та фруктів,  а квіти в цей день стали принцесами та феями, королями та ворожками.

         Вражали нас виступи першо- та другокласників, які підготували окрім чудових композицій ще і пісні про осінь. У другому класі учні були одягнуті у осінніх костюмах та ще з віночками на голові .

         Дуже приємно було бачити серед всієї цієї краси державну символіку: прапор, тризуб, жовто-блакитні кольори зроблені з квіточок та листочків.

         Усі класи добре підготувались та хочеться особливо відзначити Міхаєлу Бічер  та Олександра Алергуша з 1-ого кл.,  всіх  учнів з 2-ого класу, Вікторію Алергуш та Олександра Товаровського з 3-ого, Андрія Цугуя та Соріну Ірімеску з 4-ого, Ларису Морар з 5-ого, Андрія Алергуша, Сабіну Ірімеску та Олену Бічер з 6-ого, Миколу Алергуша з 7-ого, Сільвію Алергуш з 10-ого та багато багато іншіх. Всім велике спасибі за старання, натхнення, працю, фантазії. Ми вдячні батькам,  бабусям та дідусям, які активно включилися в цю роботу. Звичайно велике спасибі хочеться сказати всім нашим невтомним вчителям, які так багато працюють та вкладають стільки часу, енергії, ідеї  та просто свою душу у всьому тому, що роблять.  

         Саме такі свята запамятаються надовго. Вони виховують любов до краси, до рідного краю, до такої чудової пори року, як Осінь. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 610 | Додав: cristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів