Неділя, 05.05.2024, 21:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Bелика перемога у спорті
15:53
Bелика перемога у спорті

         Днями відбулося велике спортивне свято у Глибоцькому районі.

         Відбулося нагородження спортсменів які прийняли участь у II-й дитячо-юнацькій волейбольній лізі серед школярів Глибоцького району.

         16 спортивних учнівських команд прийняли участь у змаганнях з волейболу та футзалу (футбол у спортзалі).

         Організатори цього свята – П. Г. Стрельчук, директор Глибоцької районної ДЮСШ та М. Г. Лях, методист з фізичного виховання з відділу освіти зробили для всіх чудове свято не тільки з нагородженням а ще з концертними номерами.

         Були запрошенні і гості з Чернівців з спортивного комітету, всі керівники райдержадміністрації та райради, управління освіти, тренери, вчителі, учасники.

         16 команд району прийняли участь у цих двох змаганнях і досягли хороших результатів.

         Наша команда з футзалу зайняла друге місце у II-й дитячо-юнацькій лізі. Отримала кубок, всі учасники отримали дипломи, та спортивний інвентар. Учнів тренував окрім вчителя фізкультури ще і водій шкільного автобуса Віорел Алегуш.  Ще одну перемогу отримали наші волейболісти у рамках цієї ліги. Наші купські спортсмени зайняли перше місце.  Вони отримали перехідний  кубок, дипломи, призи. З чим ми і вітаємо їх.

         Ці всі здобутки у спорті вже не один рік всі учні Купського НВК завдячують вчителю з багаторічним стажем, старшому вчителю цієї школи Петру Петровичу Марку. Його старанням у нашому НВК ми маємо чудовий спортзал, спортивний майданчик, та спортивний архів де розміщені всі здобутки, фотографії, газетні матеріали, грамоти, кубки, інформаційний спортивний бюлетень, стінгазети тощо. Щороку Петро Петрович своєю наполегливою працею має хороші результати у різних галузях спорту.

         Всі гості вітали спортсменів. Серед них голова Глибоцького РДА Георгій Придій, голова райради Петро Панчук, начальник відділу освіти Василь Барарюк, голова профспілки працівників освіти Світлана Лазурко, представники спорткомітету Чернівецької області, депутати різних рівнів та інші запрошені.

         «Спорт – це запорука здоров’я, енергія, бадьорість, любов до життя» зазначив у своєму виступі новий начальник управління освіти Глибоцького РДА Василь Іванович Барарюк.

         Директор Купського НВК Марія Іванівна Лазурка з сльозами на очах вітала наших вихованців. Її син Григорій, учень 11-ого класу, капітан  команди-переможниці з волейболу в цей день святкував і свій день народження.

         Вітаємо наших спортсменів та бажаємо багато успіхів та нових перемог.

                                         Елеонора Скіпор    

Переглядів: 528 | Додав: Vano | Теги: волейбол, Купський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів