Понеділок, 29.04.2024, 12:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Купський ліцей Сучевенської сільської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2016 » Серпень » 22 » А роки пролетіли непомітно
13:31
А роки пролетіли непомітно

Так, роки летять непомітно. Не повертаються, на жаль.

         Ось ще один рік пролетів для учнів 11-ого класу. Вони вже випускники. Для кожного відкриті двері у широкій світ.

         Пролунав останній дзвоник і для випускників Купського НВК. Через день відбувся і випускний вечір. Прощання зі школою, з вчителями, з колегами – це завжди схвильовано та трохи сумно.

         Вірші, пісні, вітання, квіти, сміх, сльози, радощі та сум. Все це є вже традицією для всіх випускників. Так було і багато років тому, коли я закінчила школу, таке є і до тепер.

         Випускників Купського НВК  вітали цього року методист з фізичного виховання Глибоцького управління освіти М. Г. Лях, який вручив найкращим спортсменам школи грамоти, подяки та медалі. Їх також вітав і інженер В. П. Дудка. Релігійний традиційний обряд завершив місцевий священник Василь Кучурян, який благословив цьогорічних випускників у доросле життя. На святі останнього дзвоника та на випускному вечорі всіх привітав і голова Купської сільради А. М. Алергуш. Слова вдячності прозвучали з вуст директора Купського НВК М. І. Лазурки, син якої також випускник цього року, класного керівника В. Г. Цициу, донька якої теж цьогорічна випускниця, їх перша вчителька В. В. Марку, яка за більш ніж тридцять років роботи в цій школі вчила та виховувала сотні учнів. В доросле життя проводжали свою доньку і вчителі нашого НВК Родіка Василівна та Василь Аурелович Цугуй. В свою чергу з вуст випускників прозвучали слова вдячності в адрес батьків, вчителів, рідної школи, колег, що залишаються в цій школі.
         Незабутні моменти були і ті, коли вихованці місцевого ДНЗ «Ластівка» привітали теперішніх випускників з закінченням школи. 

         Квітами, невеликими подарунками, сувенірами, випускників вітали батьки, бабусі з дідусями, інші родичі, друзі, знайомі, учні школи тощо.

         Ще один випуск прощався з рідною школою. Так хочеться, щоб вони та всі діти України жили в мирній країні, щоб їхні мрії здійснилися. Нехай щастить!

Переглядів: 903 | Додав: Vano | Теги: Купський НВК, Випускники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поточний час
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів